Trenutno pregledavate LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 27W 12/24V VX250-SP

LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 27W 12/24V VX250-SP

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Nekategorizirano
  • Komentari objave:0 Komentara

LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 27W 12/24V VX250-SP LEDDL115-SP

OSRAM LEDRIVING® LIGHTBAR VX250-SP dodatna je LED duga svjetla. Osvijetlite svoje pustolovine na cesti ili izvan ceste snažno usmjerenim svjetlom do udaljenosti od 640 metara. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. VX250-SP opremljen je izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom koja podnosi zahtjevne uvjete. LED svjetlo u hladnoj bijeloj boji daje intenzivno svjetlo do 6000 Kelvina i dostupno je za vozila s 12V ili 24V. LIGHTBAR VX2500-SP svjetlo za vožnju pokazuje izuzetno visoku optičku učinkovitost i homogenu raspodjelu svjetlosti. OSRAM nudi dvogodišnje jamstvo za LEDriving LIGHTBAR VX250-SP. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni generirani LED svjetlom tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

 

Prednosti proizvoda:

Snažno dodatno LED svjetlo za duga svjetla, odobreno od strane ECE
Povećava vidljivost i sigurnost. Usmjereni kut svjetlosti (SPOT): svjetlosni snop do 318 metara. Bolje dubinsko osvjetljenje.
Dizajn reflektora najnovije generacije: izuzetno visoka optička učinkovitost, homogena raspodjela svjetlosti i mala refleksija
Kompaktan i robustan. Nelomljiva polikarbonatna leća otporna je na teške slučajeve, prenaponski napon i zaštitu pod naponom
Integrirani sustav za upravljanje pogonom i grijanjem za duži vijek trajanja
9 LED dioda visokih performansi
2 godine garancije

Odobrenje i područja primjene:

Dodatne LEDriving LED lampice Lightbar VX250-SP su homologirane u skladu s ECE propisima R112 i R10 i stoga su odobrene za cestovnu i terensku uporabu. Svjetla moraju biti instalirana u parovima. Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: cestovna i terenska vozila, spašavanje, upravljanje, transport, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4, četverocikl, kamioni, komercijalni vozila, građevinarstvo, zemljani radovi, poljoprivreda i karavani.

Odgovori