Trenutno pregledavate LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 35W 12 / 24V FX250-CB

LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 35W 12 / 24V FX250-CB

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Nekategorizirano
  • Komentari objave:0 Komentara

LED SVJETLA OSRAM LEDriving® SVJETLOSNA 35W 12 / 24V FX250-CB LEDDL103-CB

OSRAM LEDRIVING® LIGHTBAR FX250-CB dodatna je LED duga svjetla. Na cesti ili terenskoj ruti osvijetlite svoje avanture jakim širokim i usmjerenim (COMBO) svjetlom do udaljenosti od 640 metara. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. FX250-CB opremljen je izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom koja podnosi zahtjevne uvjete. LED svjetlo u hladnoj bijeloj boji daje intenzivno svjetlo do 6000 Kelvina i dostupno je za vozila s 12V ili 24V. LIGHTBAR FX250-CB svjetlo za vožnju pokazuje izuzetno visoku optičku učinkovitost i homogenu raspodjelu svjetlosti. OSRAM nudi petogodišnje jamstvo za LEDriving LIGHTBAR FX250-CB. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni koje LED svjetlo stvara tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

 

Prednosti proizvoda:

Snažno dodatno LED svjetlo za duga svjetla, odobreno od strane ECE
Povećava vidljivost i sigurnost. Široki i usmjereni kut svjetlosti (COMBO): snop svjetlosti do 640 metara s kutom snopa od 5 °. Bolja dubinska i bočna rasvjeta.
Dizajn reflektora najnovije generacije: izuzetno visoka optička učinkovitost, homogena raspodjela svjetlosti i mala refleksija
Kompaktan i robustan. Nelomljiva polikarbonatna leća otporna je na teške slučajeve, prenaponski napon i zaštitu pod naponom
Integrirani sustav upravljanja pogonom i grijanjem za duži vijek trajanja
10 LED dioda visokih performansi
5 godina garancije

Odobrenje i područja primjene:

Dodatne LED diode Lightriving Lightbar FX250-CB su homologirane u skladu s ECE propisima R112 i R10 i stoga su odobrene za cestovnu i terensku uporabu. Svjetla moraju biti instalirana u parovima. Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: cestovna i terenska vozila, spašavanje, upravljanje, prijevoz, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4, četverocikl, kamioni, komercijalni vozila, građevinarstvo, zemljani radovi, poljoprivreda i karavani.

Odgovori