Trenutno pregledavate LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 45 / 1W 12 / 24V MX250-CB

LED SVJETLO OSRAM LEDriving® LIGHTBAR 45 / 1W 12 / 24V MX250-CB

  • Autor objave:
  • Kategorija objave:Nekategorizirano
  • Komentari objave:0 Komentara

LED SVJETLA OSRAM LEDriving® SVJETLOSNA 45 / 1W 12 / 24V MX250-CB LEDDL110-CB

OSRAM LEDRIVING® LIGHTBAR MX250-CB dodatna je LED duga svjetla. Na cesti ili terenskoj ruti osvijetlite svoje avanture jakim širokim i usmjerenim (COMBO) svjetlom do udaljenosti od 320 metara. Nova OSRAM LED svjetla nude najbolju LED tehnologiju i najsofisticiraniji dizajn na tržištu. MX250-CB opremljen je izuzetno robusnom polikarbonatnom lećom koja podnosi zahtjevne uvjete. LED svjetlo u hladnoj bijeloj boji daje intenzivno svjetlo do 6000 Kelvina i dostupno je za vozila s 12V ili 24V. LIGHTBAR MX250-CB svjetlo za vožnju pokazuje izuzetno visoku optičku učinkovitost i homogenu raspodjelu svjetlosti. OSRAM nudi petogodišnje jamstvo za LEDriving LIGHTBAR MX250-CB. Podaci o osvjetljenju (lumeni) su stvarni i realni. Podaci nisu trenutni hladni lumeni, već stvarni lumeni generirani LED svjetlom tijekom rada (zbog toga se nazivaju HOT lumeni).

Prednosti proizvoda:

Kombinirano LED radno svjetlo s LED položajem i LED dugim svjetlima
Snažno dodatno LED svjetlo za duga svjetla, odobreno od strane ECE
Povećava vidljivost i sigurnost. Široki i usmjereni kut svjetlosti (COMBO): svjetlosni snop do 320 metara. Bolja dubinska i bočna rasvjeta.
Dizajn reflektora najnovije generacije: izuzetno visoka optička učinkovitost, homogena raspodjela svjetlosti i mala refleksija
Kompaktan i robustan. Nelomljiva polikarbonatna leća otporna je na teške slučajeve, prenaponski napon i zaštitu pod naponom
Integrirani sustav elektronike i upravljanja toplinom za duži životni vijek
5 godina garancije

Odobrenje i područja primjene:

Dodatne LEDriving LED lampice Lightbar MX250-CB odobrene su u skladu s ECE propisima R7, R112 i R10 i stoga su odobrene za upotrebu na cestama i terenu. Svjetla moraju biti instalirana u parovima. Njihova se upotreba razlikuje ovisno o svestranosti: cestovna i terenska vozila, spašavanje, upravljanje, transport, prijevoz zaliha u siromašnim područjima, radovi na gradilištima, održavanje, plugovi za snijeg, kampiranje, križ, 4 × 4, četverocikl, kamioni, komercijalni vozila, građevinarstvo, zemljani radovi, poljoprivreda i karavani.

Odgovori